LAAT EEN GROENE TUIN AANLEGGEN DOOR Meertuin

Als het tuinontwerp door jou is goedgekeurd, gaan we aan de slag met het echte werk waarbij we de handen uit de mouwen steken. Onze hoveniers uit de regio Zuidoostbeemster creëren een nieuwe tuin die helemaal aan jouw wensen voldoet. Of je nu een landelijke tuin, groene tuin of moderne stadstuin wilt: een droomtuin wordt het zeker.

TUINAANLEG VAN DE HOVENIER VOOR REGIO Zuidoostbeemster

Voor we aan de slag gaan, maken we in overleg een planning. Zo weet jij precies waar je aan toe bent. Het gemaakte tuinontwerp is leidend, maar heb je tijdens de aanleg nog aanvullende wensen of ideeën? Bespreek het met ons, dan nemen we het mee in ons werk.

ZORGELOOS GENIETEN VAN JE NIEUWE TUIN

Bij het aanleveren van materialen en tijdens onze werkzaamheden, beperken we de overlast voor jou en de omwonenden tot een minimum. Over de materiaalafvoer hoef je uiteraard niet na te denken, dat regelen wij op een zorgvuldige en duurzame wijze. Bij alles wat we doen telt maar één ding: netjes werken en de tuin afleveren die jij voor ogen hebt.

TUINONDERHOUD

Zijn de zaadjes eenmaal geplant en staan de bloemen in bloei, dan wordt het tijd om na te denken over het tuinonderhoud. Want zo groen als wij het afleveren, zo blijft het helaas niet zonder er zelf ook tijd en moeite in te steken. Mocht je die tijd niet hebben, dan verzorgen wij graag het tuinonderhoud. Je kunt een contract met ons afsluiten of ons op verzoek benaderen.